Ons verhaal

Design is a journey of discovery…

Wij zijn een team dat gebeten is door design en topmerken. We kopen dan ook de items waar we zelf enthousiast van zijn. Onze zorgvuldig geselecteerde items zijn meestal jong gebruikt en telkens van topkwaliteit. Af en toe hebben we ook showroom of zelfs ongebruikte meubelen. Telkens voor heel voordelige prijzen. We houden onze prijzen doelbewust lager dan de tweedehandse designmarkt om een win-win situatie te creëren. De goede flow van artikelen en een wisselend assortiment is voor ons van groot belang. Redesigns is er zowel voor de particuliere als voor de professionele designliefhebber of de interieurarchitect. Kortom topkwaliteit voor een betaalbare prijs!

Een constante in onze collectie zijn de bureaustoelen van Charles & Ray Eames alsook de andere klassiekers van Vitra. Maar ook vergeten en onverwachte leuke designartikelen zijn bij ons te verkrijgen. Volgende designmerken zal u dan ook regelmatig terugvinden in ons assortiment : Vitra, Extremis, Cassina, Knoll, Hay, Muuto, Kartell, Foscarini, Arne Jacobsen, Flos, Fritz Hansen, MDF Italia, Moroso, Arper, B&B Italia, Flexform, Artek, &Tradition…

Like ons op facebook: Redesigns of op instagram: redesigns.be waar al onze nieuwe aanwinsten verschijnen. 

Waar en wanneer kan ik de artikelen bezichtigen?

Alle artikelen zijn vrij te bezichtigen in onze showroom, Fleternalaan 7 A te Oostvleteren. We zijn elke dag open op afspraak. Dit kan ook later op de avond of in het weekend. Op maandag zijn we vrij open, zonder afspraak van 13u30- 17u.  Andere dagen werken enkel op afspraak! Ook ‘s avonds mogelijk. Graag een seintje op +32479/74.36.15 vooraleer u komt. 

Levering is bespreekbaar aan heel gunstige tarieven en kan volledig contactloos. Contacteer ons gerust voor een afspraak, waarna we de mogelijkheden bekijken.

Hoe kan ik Redesigns bereiken?
Heeft u een vraag? Dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Telefonisch zijn we iedere werkdag alsook op zaterdag bereikbaar.  E-mails worden binnen de werkdag beantwoord (info@redesigns.be).

Op welke wijze kan ik betalen?
Betaling kan via overschrijving of ter plaatse via contante betaling wanneer de artikelen afgehaald of geleverd worden. Indien u via een bankoverschrijving betaalt, dan dient dit voor de levering te gebeuren en dient u het bewijs van betaling voor te leggen ten laatste bij de levering. In de showroom hebben we ook een mobiele pinautomaat voor alle maestro-betalingen (geen visa).
De factuur wordt bij levering overhandigd of wordt nagezonden naar het door u gegeven facturatieadres.

Waarom is er bij sommige artikelen incl. 21% BTW, bij anderen incl. 0% BTW?

Al onze vermelde prijzen zijn inclusief eventuele BTW. We willen daar heel duidelijk en transparant in zijn. Op sommige van onze meubelen is er 21% BTW terug te vorderen als zelfstandige. Bij tweedehandsartikelen bestaat er echter ook een margeregeling van BTW (=0% BTW). Dit zijn de meubelen die wij zelf aan particulieren of aan niet-BTW plichtige bedrijven aangekocht hebben. Bij herverkoop is de BTW niet meer verschuldigd en moet u daar aldus geen BTW op betalen (=0% BTW).

Al onze meubelen kan u als zelfstandige in onkosten steken, ongeacht het al dan niet aanwezig zijn van BTW.

Koopt Redesigns ook mijn gebruikte design meubelen op?
Indien u design meubelen of verlichting te koop hebt kunnen wij deze eventueel aankopen.
Mail ons enkele foto’s door samen met de prijs die u voor ogen hebt en uw telefoonnummer.
Uw ontvangt van ons dan een voorstel of advies.

Doet Redesigns aan verhuur?

Wij verhuren voor allerhande doeleinden: fotoshoots, advertenties, evenementen.. Voor een dag of een maand, alles is mogelijk! Contacteer ons gerust met uw vraag.

CONTACT INFO:

REDESIGNS BV

Fleternalaan 7A, 8640 Oostvleteren
BTW BE 0764.335.155
Email: info@redesigns.be
Tel: 0032479/74.36.15